Επιλογή Σελίδας

Πέμπτη τάξη 2017-18 | Τι θα χρειαστούμε 


Showbie


Με αυτήν την εφαρμογή θα γίνεται η διαχείριση της καθημερινότητας της τάξης (προγραμματσμός, αναθέσεις εργασιών, φάκελοι μαθητών).

Αφού εγκαταστήσετε την εφαρμογή, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς που σας έχουν δοθεί (ή θα σας δοθούν) για να εγγραφείτε στις τάξεις, στις ομάδες εργασίας και στις αίθουσες συζήτησης.


Verso

Αυτή η εφαρμογή θα χρησιμοποιηθεί για να εκφράζετε τη γνώμη σας, να μοιράζεστε τις ιδέες σας, να σχολιάζετε, να επιχειρηματολογείτε, να απαντάτε σε ερωτήσεις

Οι ιδέες, τα σχόλια, οι απαντήσεις σας θα είναι ανώνυμες, έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να εκφράζεστε πιο ελεύθερα.

iTunes U

 

Με το iTunes U μπορείτε να παρακολουθείτε ολοκληρωμένες ενότητες μαθημάτων. Για κάθε προσφερόμενη ενότητα υπάρχουν αναλυτικά σχεδιαγράμματα, διαδραστικά βιβλία, παραπομές σε ιστότοπους, προτεινόμενες εφαρμογές, σημειώσεις.

Για να εγγραφείτε σε κάποιο μάθημα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κωδικό εγγραφής.

Nearpod

 

Με το Nearpod θα γίνεται συγχρονισμός του μαθήματος σε όλες τις συσκευές μέσα στην τάξη.

Θα υπάρχει διαρκής ανατροφοδήτηση σε πραγματικό χρόνο.

Quizlet

 

Eργαλείο online μάθησης για να δημιουργήσετε flashcards, να κάνετε πρακτική στην ορθογραφία, στις συνώνυμες κι αντώνυμες λέξεις, για να μελετήσετε το γλωσσάρι των μαθημάτων, για να παίξετε παιχνίδια μάθησης, να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας και να συνεργαστείτε με άλλους.

QR Code Reader

 

Με αυτή την εφαρμογή θα μπορείτε να κάνετε γρήγορη μετάβαση με το iPad σας σε διάφορα links χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση.

Για να διαβάσετε έναν QR Code  θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κάμερα* της συσκευής σας.

* Υπενθυμίζουμε ότι η κάμερα πρέπει να είναι απενεργοποιημένη στο σχολείο. Η κάμερα ενεργοποιείται μόνο με άδεια και επίβλεψη εκπαιδευτικού.